Η εταιρεία Ακίνητα στην Κρήτη Μαρία Αγγελάκη Πετρά

Το γραφείο μας

Το μεσιτικό γραφείο Μαρία Αγγελάκη Πετρά ιδρύθηκε το 2006 με έδρα την Ιεράπετρα της Κρήτης.

Η πολυετή ενασχόληση μας στον τομέα της κτηματαγοράς μας επιτρέπει να έχουμε μεγάλη γκάμα ακινήτων στην Κρήτη, στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα δίνοντας μας την δυνατότητα να σας κάνουμε την καλύτερη επενδυτική πρόταση σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων.

Με συνεχή προσπάθεια, συνεχή ενημέρωση για θέματα που αφορούν στον τομέα της κτηματαγοράς, την πολυετή πείρα μας, και πάνω από όλα πολύ αγάπη για τη δουλειά μας, στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες σας και στην ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων σας στον τομέα των ακινήτων.

Πρωταρχικός μέλημα μας η κατανόηση των αναγκών σας μέσα  από φιλική και εγκάρδια συζήτηση έτσι ώστε στην περίπτωση αγοραστικού ενδιαφέροντος να σας προτείνουμε τις ιδανικότερες προτάσεις αγοράς ακινήτων. Στην  περίπτωση πώλησης αναζητούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  του ακινήτου σας, σε συνδυασμό με όλες τις πιθανές του χρήσεις,  έτσι ώστε να το προωθήσουμε και να το προβάλλουμε στοχευμένα στους κατάλληλους επενδυτές.

Κάθε συνεργασία ξεκινά έχοντας  πάντα ως αποκλειστικό γνώμονα το την άψογη εξυπηρέτηση και συμφέρον των πελατών μας, και επιθυμίας και ευχή  μας να ολοκληρώνεται πάντα έχοντας ευχαριστημένους φίλους - πελάτες.

Η ανάπτυξη του γραφείου βασίζεται στη χρήση σύγχρονων μεθόδων λειτουργίας, στην καθημερινή ενημέρωση των πελατών μας για τα νέα δεδομένα, στη γνώση της ελληνικής αγοράς ακινήτων και στη σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη  στη συνεργασία, την ειλικρινά, τη διαφάνεια, το σεβασμό και την κατανόηση.

Συνεργαζόμαστε  με καταξιωμένους επαγγελματίες που σχετίζονται με την αγοραπωλησία ακινήτων ( δικηγόρους, συμβολαιογράφους, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς  - αρχιτέκτονες και τεχνικά γραφεία ) για τη δικιά σας διευκόλυνση και την άμεση εξυπηρέτηση σας

Η φιλική διάθεση, η συνέπεια, η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του γραφείου μας, εγγυώνται για μια πετυχημένη πρόταση συνεργασίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας πάντα με το χαμόγελο, προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες  μεσιτικές υπηρεσίες κατά τη διαδικασία της αγοράς, πώλησης, ενοικίασης και επένδυσης ακινήτων.